Klappen op commando

Klappen op commando

Klappen op commando

Geen reacties op Klappen op commando

Hoe gaat het in z’n werk?

Één speler vertelt de rest van de groep wat zij moeten doen. Aan elk bevel moet het woordje ‘commando’ vooraf gaan. Wordt dat er niet bij gezegd, dan mogen de spelers het bevel niet uitvoeren en de spelers gaan gewoon door met waarmee ze al bezig waren. Wie wel het foute commando uitvoert, die is af. Hoe sneller de bevelen elkaar opvolgen, hoe moeilijker het is om ze foutloos uit te voeren. Er zijn vier commando’s: klappen, stampen, vliegen (twee armen omhoog naast je lichaam) en springen.

Ben je af? Dan mag je de persoon die de commando’s geeft gaan helpen door naast deze persoon te gaan staan en de groep af te leiden met ‘verkeerde’ bewegingen.

Bijvoorbeeld

COMMANDO KLAPPEN – iedereen klapt – COMMANDO STAMPEN – iedereen stampt – COMMANDO KLAPPEN – klappen – COMMANDO KLAPPEN – gewoon door klappen – COMMANDO VLIEGEN – vliegen – COMMANDO..SPRINGEN – springen – COMMANDO KLAPPEN – klappen- VLIEGEN – gewoon door klappen..

 Kenmerken

  • Duur: 10 min.
  • Deelnemers: 6 tot veel
  • Benodigd materiaal: –

About the author:

Vliegendeolifant is in 2010 opgericht door René Pieneman (1972). Na zijn studie Bedrijfskunde had hij diverse functies in de gezondheidszorg en de zakelijke dienstverlening. Tien jaar volgde hij meditatieretraites, reisde hij twee jaar in Zuidoost Azië en sinds vijf jaar volgt hij coachingsopleidingen waardoor hij bijzondere interesse in de mogelijkheden van de mens ontwikkelde.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top