Reacties

 • Het coachingstraject met Rene Pieneman van Vliegende Olifant heb ik als zeer waardevol ervaren. Vliegende Olifant heeft een doelgerichte aanpak en creeert mede dankzij zijn integriteit een veilige situatie waarin er de ruimte ontstaat voor inzicht, overzicht en daarmee het vooruitzicht.
  Tijdens de vijf gesprekken zijn er fundamentele dingen besproken, die er bij mij voor hebben gezorgd dat ik meer zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfreflectie heb kunnen tonen en verder ontwikkelen. Hierdoor ben ik in staat geweest weloverwogen beslissingen te nemen, omdat ik de juiste tools heb weten in te zetten. Rene heeft daarin een belangrijke rol als coach gespeeld: hij stelt de juiste vragen, luistert actief en heeft een scherp analytisch vermogen om situaties te observeren en eventueel vanuit een ander daglicht te benaderen. Bovendien weet Rene zorgvuldig rekening te houden met het kunnen van de client en welke ontwikkeling/ richting er verder nodig is. Zelf vind ik het erg prettig dat Rene tevens beschikt over kennis en metaforen die hij in kan zetten om iets duidelijk te maken.

  Kortom: Rene Pieneman is een getalenteerde coach en ik verwacht verder veel van hem als coach en vele mooie ontwikkelingen binnen “Vliegende olifant”. Ik raad mensen, die een integere, slimme en doelgerichte coach zoeken, Rene Pieneman aan.

  Jenna Waleson
 • “Rene is a very creative, enthusiastic, intelligent person. With his sharp analistic diagnose he’s able to take people to a next level! Tara Dik, International NLP Trainer/Coach at NLPpuntNL” November 9, 2009

  1st Tara Dik (NLP coach en trainer), International NLP Trainer & Solution focused coach, NLPpuntNL,
  taught Rene at NLPPuntNL

  Tara Dik
 • “Rene is een snelle, intelligente en communicatief sterke coach. Hij heeft veel kennis en weet dit op handige wijze in te zetten. Daarnaast bezit hij een flinke dosis humor. Rene is resultaatgericht, werkt hard en gaat voor kwaliteit. Ik kijk altijd uit naar de gesprekken en ga vervolgens met veel energie naar huis.” May 9, 2011

  1st Martijn MetCI Coach, Tata Steel was with another company when working with Rene at Vliegendeolifant

  Martijn Met
 • Milton Gerverdinck

  August 22, 2011

  Rene is met Vliegende Olifant bevlogen en passievol in en over coachen en trainen. Een van zijn kwaliteiten die ik enorm respecteer is het vermogen om rustig en wel overwogen te observeren en krachtig te reageren. Hij straalt rust en daarmee vertrouwen uit in een groep. Ik hoop van harte om in de toekomst meer en weer met je te werken!

  Milton worked directly with Rene at Vliegendeolifant

  Milton Gerverdinck
 • Geplaatst op 3 januari 2012 om 11:20

  Wij hebben redelijk lang gesproken over mijn stoppen-met-roken-plan en jouw methode om dat met succes te kunnen doen. Dit was zo inspirerend dat ik de vrijdag daarna ben gestopt met roken en het gaat goed. Vooral de opmerking van jou waarin je aangaf te denken dat ik al redelijk ver was met de psychische voorbereiding, heeft mij genoeg moed gegeven om de uiteindelijke stap te zetten. Aangezien het goed gaat, heb ik geen contact met je opgenomen voor verdere hulp maar ik wilde je nog wel even laten weten dat het tot zover gelukt is. De eerste drie weken waren behoorlijk heftig voor wat betreft de afkickverschijnselen, maar nu begin ik aardig stabiel te worden. Ben ook weer begonnen met hardlopen. Ik taal niet naar een sigaret. Soms merk ik het op, maar het is gewoon geen optie om er een op te steken. Dus ik ga geen discussie aan met mezelf en dan verloopt het moment. Kortom, succes alom. Ik wilde je in ieder geval bedanken voor het inspirerende gesprek en je veel succes toewensen met de Vliegende olifant.

  Margo

Back to Top