Al onze trainingen in willekeurige volgorde

Vliegende Olifant trainingen zijn leuk en zitten vol verrassende en creatieve werkvormen zoals spel en simulaties. Onze trainingen zijn georganiseerd rondom de thema’s: projectmanagement, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, communicatie, coaching en training. Hieronder vindt u een kort overzicht van al onze trainingen.

Al onze trainingen

 • Coachend leiding geven

  Begeleid uw medewerkers inspirerend, ontwikkel het talent in uw organisatie en verbind.

 • Time management

  Zoveel te doen en maar zo weinig tijd. U maakt mooie nieuwe plannen en toch lukt het steeds niet om die plannen waar te maken. En dan weer die vraag. Steek ik wel mijn tijd in de juiste dingen? Deze training geeft antwoord op die vraag. In 1 dag leert u betere prioriteiten te stellen, betere keuzes te maken en krijgt u concrete tools om uw kostbare tijd zo te organiseren dat u nog tijd overhoudt voor die dingen die u belangrijk vindt.

 • Starten in een leidinggevende functie

  U start voor het eerst in een leiding gevende functie en dan komen er een hoop nieuwe zaken op u af. In deze training bereiden wij u voor op uw nieuwe positie en ontdekt u hoe u uw kwaliteiten effectief kunt in zetten.

 • Dichter bij mijn kracht

  Ontwikkel meer inzicht in uw persoonlijke kracht en leef bewuster en meer vanuit uw authenticiteit. Hoe doe ik dat? Wat belemmert mij? En welke kwaliteiten kan ik gemakkelijk inzetten waardoor ik bereik wat ik wil bereiken?

 • Trainen voor beginners

  Haal het beste uit uzelf en de deelnemers aan uw training! Met deze training leert u een training voor te bereiden, krijgt u technieken om om te gaan met groepsprocessen en wordt u bekwaam in de ontwikkeling van de vaardigheden van uw deelnemers.

 • Feedback doe je zo

  Samenwerken betekent communiceren met elkaar en leren door de observatie die iemand maakt. En toch is het niet altijd even makkelijk om te gaan met kritiek die je krijgt. En vaak is het al helemaal niet eenvoudig om uw goed bedoelde waarneming zo met een ander te delen dat iemand niet beledigd is. Feedback is een krachtig instrument en in deze training leert u dat effectief in te zetten in uw organisatie.

 • De kracht van luisteren

  Goede luistervaardigheden kunnen de prestaties van professionals aanzienlijk verbeteren. Sommigen wisten dit al. Weinigen weten echter hoe je dit ontwikkelt en effectief toepast. In deze training leer je wat goed luisteren is en hoe je dat inzet in je werk en je privé leven.

 • Competentie gericht werken

  Deze training is speciaal ontwikkeld om meer uit uw zelf te halen op uw werk. Wilt u beter uw werkzaamheden organiseren en wilt u graag het gevoel hebben dat u gewaardeerd wordt om uw talenten, dan is deze training echt iets voor u. Krijg praktische tips om heel doelgericht uw persoonlijke effectiviteit te verbeteren. En u zet de eerste stappen naar meer plezier omdat u uw sterke punten kunt inzetten in uw dagelijks werkzaamheden.

 • Coachen voor beginners

  Wilt u uw coachingsvaardigheden ontwikkelen en leren hoe u uw medewerkers kunt stimuleren het maximale uit zichzelf te halen? Dan heeft Vliegende Olifant een passende cursus coaching voor u.

 • Communiceren met gevoel

  Communiceren gaat niet om de inhoud van de boodschap maar veel meer om de manier waarop de boodschap wordt gebracht. Ontdek hoe u communiceert en wat het effect daarvan is op anderen. Ervaar hoe het is om al uw zintuigen te gebruiken als u luistert en ervaar hoe makkelijk u belangrijke signalen oppakt. Na deze training waarin veel persoonlijke Coaching plaats vindt door onze trainers luistert u effectiever in een gesprek en brengt u makkelijk uw boodschap over.

 • Mindfulness

  Ontdek hoe uw hersenen werken en krijg praktische tips hoe u mindfulness inzet in uw werk en prive.

 • NLP-dagtaining

  Ontmoet de wondere wereld van uw brein en ontdek hoe u tot uw beslissingen komt. Wordt bewust van uw manier van communiceren en doorbreek vastgeroeste patronen. Met deze training maakt u een waardevolle investering in uw zelf. U wordt effectiever en beter in contact met anderen.

 • Basis vaardigheden communicatie

  Wilt u beter leren communiceren? Met deze training leert u goed te luisteren, uw boodschap helder over te brengen en effectief om te gaan met feedback.

 • Project management

  Ieder project is een kleine “autonome” organisatie en vaak uniek. Dit vraagt om specifieke spelregels. Ontdek wat projectmatig werken is en welke rol en houding wordt verwacht van de teamleden.

 • Focus Learn Change

  De meeste doorbraken in carrière en persoonlijke leven liggen direct voor het oprapen en toch hebben we soms het gevoel weinig te realiseren. Wenst u wel eens meer grip te krijgen op uw situatie? Heb u het gevoel dat uw talenten meer tot zijn recht kunnen komen? In deze training leert u werken met krachtige tools waarmee u een solide basis legt om uw persoonlijke succes te realiseren.

Back to Top