Academie voor Coaching en Training

Coachen en trainen is een vak. Het vraagt om gerichte vaardigheden, een juiste houding en kennis van ondersteunende technieken. Pas dan kunt u als trainer of coach bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. En hoe kunt u een vak beter leren dan van professionals die het vak beheersen en die dat met passie aan u willen overbrengen? Wij ontwikkelen vakgenoten zodat die de kennis weer kunnen overbrengen naar anderen.

 • NLP-dagtaining

  Ontmoet de wondere wereld van uw brein en ontdek hoe u tot uw beslissingen komt. Wordt bewust van uw manier van communiceren en doorbreek vastgeroeste patronen. Met deze training maakt u een waardevolle investering in uw zelf. U wordt effectiever en beter in contact met anderen.

  Read more
 • Trainen voor beginners

  Haal het beste uit uzelf en de deelnemers aan uw training! Met deze training leert u een training voor te bereiden, krijgt u technieken om om te gaan met groepsprocessen en wordt u bekwaam in de ontwikkeling van de vaardigheden van uw deelnemers.

  Read more
 • Coachen voor beginners

  Wilt u uw coachingsvaardigheden ontwikkelen en leren hoe u uw medewerkers kunt stimuleren het maximale uit zichzelf te halen? Dan heeft Vliegende Olifant een passende cursus coaching voor u.

  Read more

Back to Top