Communicatie

Communicatie is er altijd en overal. Bij Vliegende Olifant weten we dat iedereen kan leren om effectief te communiceren. En dat brengen we over met de volgende trainingen.

  • Feedback doe je zo

    Samenwerken betekent communiceren met elkaar en leren door de observatie die iemand maakt. En toch is het niet altijd even makkelijk om te gaan met kritiek die je krijgt. En vaak is het al helemaal niet eenvoudig om uw goed bedoelde waarneming zo met een ander te delen dat iemand niet beledigd is. Feedback is een krachtig instrument en in deze training leert u dat effectief in te zetten in uw organisatie.

    Read more
  • Communiceren met gevoel

    Communiceren gaat niet om de inhoud van de boodschap maar veel meer om de manier waarop de boodschap wordt gebracht. Ontdek hoe u communiceert en wat het effect daarvan is op anderen. Ervaar hoe het is om al uw zintuigen te gebruiken als u luistert en ervaar hoe makkelijk u belangrijke signalen oppakt. Na deze training waarin veel persoonlijke Coaching plaats vindt door onze trainers luistert u effectiever in een gesprek en brengt u makkelijk uw boodschap over.

    Read more

Back to Top