Persoonlijke effectiviteit

Iedereen heeft talent! Dat is het uitgangspunt van Vliegende Olifant als het gaat om persoonlijke effectiviteit. Onze trainingen zijn gericht op het ontdekken en het optimaal benutten ervan. Dit doen wij met de volgende trainingen.

 • Mindfulness

  Ontdek hoe uw hersenen werken en krijg praktische tips hoe u mindfulness inzet in uw werk en prive.

  Read more
 • Dichter bij mijn kracht

  Ontwikkel meer inzicht in uw persoonlijke kracht en leef bewuster en meer vanuit uw authenticiteit. Hoe doe ik dat? Wat belemmert mij? En welke kwaliteiten kan ik gemakkelijk inzetten waardoor ik bereik wat ik wil bereiken?

  Read more
 • Competentie gericht werken

  Deze training is speciaal ontwikkeld om meer uit uw zelf te halen op uw werk. Wilt u beter uw werkzaamheden organiseren en wilt u graag het gevoel hebben dat u gewaardeerd wordt om uw talenten, dan is deze training echt iets voor u. Krijg praktische tips om heel doelgericht uw persoonlijke effectiviteit te verbeteren. En u zet de eerste stappen naar meer plezier omdat u uw sterke punten kunt inzetten in uw dagelijks werkzaamheden.

  Read more
 • De kracht van luisteren

  Goede luistervaardigheden kunnen de prestaties van professionals aanzienlijk verbeteren. Sommigen wisten dit al. Weinigen weten echter hoe je dit ontwikkelt en effectief toepast. In deze training leer je wat goed luisteren is en hoe je dat inzet in je werk en je privé leven.

  Read more
 • Focus Learn Change

  De meeste doorbraken in carrière en persoonlijke leven liggen direct voor het oprapen en toch hebben we soms het gevoel weinig te realiseren. Wenst u wel eens meer grip te krijgen op uw situatie? Heb u het gevoel dat uw talenten meer tot zijn recht kunnen komen? In deze training leert u werken met krachtige tools waarmee u een solide basis legt om uw persoonlijke succes te realiseren.

  Read more

Back to Top